Ingredienser

För ca 2 portioner

  • 1 st romansallad
  • 1 paket skogschampinjoner
  • 2 vitlöksklyftor (hackade)
  • Vitlöksbröd (uppskuret i bitar)
  • 1/2 paket kikärtor
  • 1/2 parmesanost (ca 40 g)
  • Caesardressing
  • solrosfrön (valfritt)
  • 2 msk smör
  • 3 msk olja
  • salt och peppar

Gör så här

Skölj grönsakerna och kikärtorna noga och hacka upp salladen.

Stek champinjonerna med lite salt i en torr stekpanna och lägg till smöret och vitlöken när vätskan har kokat bort.

Låt champinjonerna bli gyllenbruna och salta samt peppra efter smak.

Använd samma stekpanna och addera oljan samt vitlöksbrödet och stek tills brödet är krispigt.

Lägg salladen i en skål och toppa med alla ingredienser och avsluta med hyvlad parmesan samt Caesardressing. 

Smaklig måltid!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish