Ingredienser

För ca 2 portioner

  • 1 & 1/2 dl bulgur
  • 1 grönsaksbuljong
  • 1/2 gurka
  • 1/2 burk cocktailtomater
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1/2 rödlök
  • 1 halloumi (ca 200 g)
  • 1/2 burk grön pesto
  • 1/2 citron
  • Salt och peppar

Gör så här

Koka bulgur med en buljongtärning enligt anvisning på paketet.

Skär halloumi i kuber och stek i olja tills gyllenbrun.

Finhacka grönsakerna samt persiljan och lägg i en skål.

Toppa med den stekta halloumin.

Lägg in några skedat pesto och pressa en halv citron över.

Smaksätt med salt och peppar efter smak.

Smaklig måltid!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish