välj med omsorg

Hitta din framtida arbetsgivare

Att välja rätt arbetsgivare är kritiskt för din framgång. Rätt arbetsgivare är självfallet till stor del en subjektiv bedömning då vi alla är i olika skeenden i våra liv och olika saker är viktiga just nu. För att öka dina chanser att hitta en Arbetsgivare som passar dina värderingar så har vi valt att lyfta fram ett par som enligt oss själva är företag med bra värderingar.

Våra samarbetspartners
och
Arbetsgivare

Vi hjälper IT-bolag i Norden att nå sina affärsmål

Vi är experter på att hjälpa bolag i IT-branschen, inom vilken vi har stor spetskompetens. Vi samarbetar med distributörer, leverantörer, återförsäljare och konsulter. Vår erfarenhet och kunskap om hur branschens säljprocesser fungerar och hur IT-bolagens slutkunder tycker och tänker gör oss till den ledande nordiska byrån inom flera av våra tjänsteområden. Våra kunder finns i alla nordiska länder och i vår organisationen finns medarbetare som behärskar de nordiska språken flytande. Våra kunder är ofta internationella IT-företag med stark närvaro i Norden eller framgångsrika lokala IT-bolag. Idag är vi ca 18 konsulter och ett flertal studenter som arbetar på MPWR Consulting.

Vi är tre tjejer som driver projektet #KODAYOGA och tillsammans kommer vi skapa ett event som handlar om att få tjejer att prova på yoga och programmering, som just nu är ett ganska mansdominerat yrke. Vi vill med detta skapa en mötesplats för tjejer att våga pröva på och ta för sig.

sv_SESwedish