Arbetsgivare – MPWR Consulting

VI SÖKER STUDENTER FÖR DELTIDSJOBB

VI HJÄLPER IT-BOLAG I NORDEN ATT NÅ SINA AFFÄRSMÅL

Vi är experter på att hjälpa bolag i IT-branschen, inom vilken vi har stor spetskompetens. Vi samarbetar med distributörer, leverantörer, återförsäljare och konsulter. Vår erfarenhet och kunskap om hur branschens säljprocesser fungerar och hur IT-bolagens slutkunder tycker och tänker gör oss till den ledande nordiska byrån inom flera av våra tjänsteområden. Våra kunder är ofta internationella IT-företag med stark närvaro i Norden.

Vi jobbar med...

Marknadsföring

Vi hjälper våra kunder att planera, genomföra och följa upp sälj- och marknadsaktiviteter för att utveckla försäljningen.

Säljutveckling

Säljutveckling handlar om att utforma strategier, utbilda och coacha säljkåren samt att planera marknadsaktiviteter.

Affärsutveckling

I våra affärsutvecklingsuppdrag samlar vi in och analyserar information för att skapa beslutsunderlag och åtgärdsförslag.

Karriär

Vi vill alltid komma i kontakt med personer som kan förstärka vårt team.  Om du tycker att du har rätt kompetens och är nyfiken på vilka vi är och vad vi kan erbjuda – hör av dig till oss! 

Klicka HÄR för att läsa mer om karriärmöjligheterna på MPWR Consulting!

Företag vi jobbar med

VÅRA KUNDERS UTMANINGAR OCH VAD VI GÖR

Vi är en konsultbyrå som hjälper IT-bolag att bli framgångsrika inom försäljning och marknadsföring. Kunduppdragen kan vara strategiska eller operativa och genomföras som löpande samarbeten eller avgränsade projekt. Vi försöker alltid att resultatstyra våra kunduppdrag för att kunna mäta vilken effekt våra samarbeten skapar.  Många av våra kunder arbetar med komplexa sälj- och marknadsprocesser inom IT. Därför anpassas uppdrag efter varje kunds behov.  

VÅRA VÄRDERINGAR

Att hålla det vi lovar och om möjligt lite till, det är viktigt för oss. Vi drivs av att nå våra kunders målsättningar och gärna överträffa dem. Vi ser våra kunder som långsiktiga partners och tror att förtroende är grunden till såväl affärsframgång som goda samarbeten. Vi tackar inte nej till utmaning utan det inspirerar oss till att försöka hitta nya vägar som kan hjälpa våra kunder.  Genomförandekraft, Resultatskapande, Förtroende och Glädje – viktiga ord i det som bildar vår värdegrund. Våra kärnvärden hjälper oss att skapa nöjda kunder och en arbetsplats där vi ska trivas och må bra.

Nikolaigatan 3
702 10 Örebro

+46 (0)10 3300350

info@mpwr.se

sv_SESwedish