Dela blomkålen i små bitar. Strö lite mjöl över blomkålsbitarna, salta och peppra.
Blanda vatten och mjöl till en smet (lite tjockare än en pannkakssmet). Salta och peppra.
Vänd blomkålen i smeten och sedan i panko. Strö ut de panerade bitarna på en plåt och grädda i ca 20-30 min eller tills gyllenbruna och krispiga.
Rör om efter halva tiden och ha på sriracha efter smak och sedan in i ugnen igen. Du kan blanda yoghurten med den hackade vitlöken och myntan under tiden.
Ha i ca 1 dl vatten i såsen så att den blir lösare i konsistensen. Strimla sedan isbergssalladen och hacka rödlöken.
Dela på pitabröden och värm sedan i ugnen i ca 3 minuter.
Fyll pitabröden med sallad, sås, den krispiga blokålen, rödlök, lite extra sriracha och mynta.
Perfekt bjudmat som är enkelt att laga till fler som dessutom går snabbt att tillaga.